Τι είναι;

Το PAWS app είναι το σημείο συνάντησης όλων των φιλόζωων !

Σκοπός του είναι όλα τα ζωάκια που χάνονται – βρίσκονται, να επιστρέψουν πίσω στην οικογένεια τους ή όσα δεν έχουν ένα καλό σπίτι να τα φροντίζει, να βρουν άμεσα.

Εδώ, η δημοσίευση σου θα παραμείνει ορατή για όσο χρόνο χρειαστεί μέχρι να επιτύχεις το σκοπό σου. Επιπλέον, το PAWS αξιοποιεί τη λειτουργία GPS του κινητού των χρηστών του ώστε, βάσει μιας ακτίνας χιλιομέτρων (την οποία μπορείς να ορίσεις και εσύ) οι δημοσιεύσεις να παραμένουν ορατές στους χρήστες εντός της συγκεκριμένης χιλιομετρικής ακτίνας, ώστε να μεγιστοποιηθεί η προσπάθεια αναζήτησης!

Το PAWS app θα σε καθοδηγήσει ώστε εύκολα και γρήγορα να δημοσιεύεις στην εφαρμογή όλες τις λεπτομέρειες για το ζωάκι που Έχασες – Βρήκες ή θέλεις να Χαρίσεις!

Μπορείς να αναζητήσεις ζωάκια που ψάχνουν ένα καλό σπίτι, ανάμεσα από δημοσιεύσεις είτε ιδιωτών είτε από αυτές που προέρχονται από “καταφύγια ζώων”.

Σε περίπτωση που κάποιος το εντοπίσει, αναζητήσει ή έχει κάποια σημαντική πληροφορία να σου πει, θα λάβεις αμέσως ειδοποίηση στο κινητό σου.

Μπορείς να κοινοποιήσεις τις δημοσιεύσεις – αναζητήσεις είτε δικές σου είτε άλλων χρηστών στα social media σου.